Servicii

EVENIMENTE Corporate si Sociale: lansari de produse, team building-uri, conferinte in exterior sau interior, petreceri tematice. Aveti nevoie de confidentialitate si exclusivitate pentru lansarea produsului dvs.? Sau solutii personalizate de catering, audio-vizuale sau tehnice? Putem gazdui orice tip de eveniment, adaptand spatiul atat logistic cat si conceptual in functie de nevoi si preferinte. Doar dati-ne un semn si vom gasi solutia perfecta pentru dvs.

Petreceri tematice: Puteti alege orice tip de tema; avem cele mai versatile locuri care pot fi adaptate conceptului dvs. Permitem orice tip de echipament sau decor sau va putem ajuta cu recomandarile noastre.
Cina: Gala, formala sau informala, orice tip de cina poate fi organizat in oricare dintre locatiile noastre interioare sau exterioare, indiferent de dimensiune. Cream meniuri personalizate care satisfac chiar si cele mai exigente gusturi. Putem oferi diferite momente sau experiente care pot fi perfect integrate in concept: momente de gatit in direct, degustare de vinuri, momente de fler si multe altele.

EVENIMENTE PRIVATE: cu experienta de peste 8 ani in organizarea evenimentelor, locatia noastra ofera cele mai inalte standarde de calitate indiferent de dimensiunea evenimentului dvs. Fie ca sunteti in cautarea unui spatiu pentru o aniversare intima in familie sau cautati locul perfect pentru nunta visata in padure sau la piscina, spatiile noastre sunt special concepute pentru evenimente memorabile si fara cusur.

Nunta: Indiferent de cum ar arata ziua mult visata, avem locurile perfecte care pot face ca dorintele sa devina realitate. Alegeti cel mai potrivit spatiu pentru evenimentul vostru: piscina, cort, gradina sau terasa si noi ne vom ocupa de restul detaliilor, astfel incat nunta voastra sa fie uimitoare si pe masura celor mai pretentioase asteptari.

Botez, aniversare sau baby shower:
Zilele importante ar trebui sa fie intotdeauna sarbatorite si putem oferi toate serviciile pentru a marca acea zi. Nu va faceti griji cu privire la bugetul sau dimensiunea evenimentului, putem personaliza fiecare oferta si spatiu pe care il avem.